Tijdregistratie

Image

Tijd- en Aanwezigheidsregistratie

Vandaag worden we meer en meer geconfronteerd met de noden voor flexibele arbeid, glijtijden, deeltijds werken, uurcontracten, thuiswerk, telewerk, enz... zijn hiervan enkele voorbeelden. Vemichron stelt standaard, gebruiksvriendelijke en budgetvriendelijke tijdregistratiesoftware en hardware voor. Onze ervaring in de materie van tijdsregistratie en aanwezigheidsbeheer, met mogelijke koppeling naar software van derden of met koppeling naar uw sociaal secretariaat maakt ons tot een betrouwbare partner. Vaste werkschema’s, flex-uren, geplande of automatisch geselecteerde uurroosters, verlofplanning, hoe uw medewerkers ook werken, wij hebben een oplossing waarmee u alles eenvoudig kan beheren.
Contacteer mij ...

Cloud (Hosting)

Cloud : Onder cloud verstaan we dat de applicatie door ons gehost wordt in een beveiligde omgeving. De Servers zijn voorzien van een Demilitarized Zone of DMZ genoemd (zie tekening rechts), zodat u enkel een browser nodig heeft om in te loggen. De beveiliging ligt bij ons. Naar GDPR wetgeving hebben we alle nodige documenten voor u beschikbaar.
Contacteer mij ...
Image
Tijdregistratie App

Registratie via APP

Naast het klassiek boeken via de tijdregistratieterminal is het ook mogelijk om via de App op de smartphone te boeken. Tevens kan er gelijktijdig een GPS locatie meegestuurd worden zodat ten alle tijde nagekeken kan worden vanwaar men boekte. Kortom, of u nu thuiswerkt, op verplaatsing bent, op een bouwplaats of bij een klant, registratie van de IN en UIT tijden kan eenvoudig via de APP gebeuren. Ook nazicht van de saldo's of afwezigheidsaanvragen zoals verlof kunnen kan via de app gebeuren. De APP is beschikbaar voor zowel Android als iOS.
Contacteer mij ...

Employee Self Service

Met de Employee self service module (ESS) worden verschillende manuele HR-processen geautomatiseerd. Elke werknemer kan, indien gewenst, afwezigheden en boekingscorrecties aanvragen die dan door een of meerdere leidinggevenden behandeld kunnen worden. Ook de werknemer krijgt een beter inzicht in zijn of haar prestaties, planning en afwezigheden of dat van het team. Per individu kan vastgelegd worden wat de mogelijkheden dienen te zijn. Deze aanvragen zijn mogelijk via elke browser of via een App op de smartphone. Door deze automatisering stijgt de productiviteit en de transparantie, zowel bij de werknemer als bij HR.
Contacteer mij ...
Image
Tijdregistratieterminal met badge

Het registreren (Boeken)

Op verschillende manieren kunnen de IN en UIT tijden geregistreerd worden. 1. Via de "klassiek" tijdregistratie terminal met Badge (Proximity EM of Mifare) en of vingerafdruk. 2. Via een virtuele terminal op uw PC 3. Via de APP op uw Smartphone Uiteraard kunnen ze ook door elkaar gebruikt worden of op verschillende locaties. Zo kan uw eerste IN tijd ingeven worden via de fysieke tijdregistratie terminal en de UIT tijd met behulp van de app.
Contacteer mij ...

Verlofbeheer

Met de tijdregistratie van Vemichron heeft u een overzicht van het verlof en de aanvragen van uw medewerkers. Verlof goedkeuren of zelf verlof ingeven kan eenvoudig gebeuren. Belangrijk is dat u steeds een duidelijk overzicht heeft van het verlofsaldo. Verschillende verloftypes kunnen ingegeven worden en elk apart bijgehouden worden, zodat de werknemer of de HR medewerker steeds het saldo kent van deze verschillende verloftypes. Bvb. Naast het wettelijk verlof kunnen de anciëniteitsdagen , ADV dagen , enz... bijgehouden worden in aparte tellers.
Contacteer mij ...
Image