Toegangscontrole Hardware

Wilt u een betrouwbare controle over wie uw bedrijfspand binnenkomt en hun bewegingen door het gebouw volgen? Misschien wenst u de toegang te beperken tot de ruimtes waar u gevoelige gegevens en dure apparatuur bewaart? Of wilt u gewoon traditionele sleutels en sloten vervangen door veiligere en flexibelere besturingsmethoden?

Wat heb je nodig om een toegangscontrolesysteem te implementeren?

Eenvoudige toegangscontrole

Uitgebreide toegangscontrole

eenvoudige toegangscontrole
uitgebreide toegangscontrole

Voor het implementeren van eenvoudige toegangscontrole heeft u naast elektrische sloten een standalone toegangscontroller nodig, alsook geschikte identificatiemiddelen (kaarten, sleutelhangers, pincodes, enz.).
Eenvoudige toegangscontrolesystemen vereisen geen verbinding met de server /PC of aanvullende software.

Naast elektronische sloten en identificatiemiddelen, vereisen de meer uitgebreide en aldus veeleisende toegangscontrolesystemen een complexere hardware. In dit geval worden lezers voor identificatiemiddelen in hun eigen behuizing geïnstalleerd en gescheiden van de toegangscontrollers, die aan de veilige zijde van een doorgang zijn geïnstalleerd.
Toegangs controle hardware voor meer veeleisende systemen zijn verbonden met de server waarop de toegangscontrolesoftware wordt uitgevoerd beheerd.

eenvoudige standalone lbadgelezers
controllers voor uitgebreide toegangscontrole
Controller