Codeks AC

Software voor uitgebreide toegangscontrole

Image

Voordelen en mogelijkheden met de  codeks Toegangscontrole software

Web technologie

De software is gebaseerd op webtechnologie. De applicaties zijn eenvoudig toegankelijk via een webbrowser (Internet Explorer, Firefox of Chrome).

Locaties

De taal kan worden aangepast naar de wensen van de systeembeheerder, de gebruiker en de locatie. U kunt ook tijdzones en feestdagen bewerken op basis van verschillende locaties.

Hoogwaardige apparatuur

Een zeer efficiënte en betrouwbare software voor een geavanceerde toegangscontrole, die ook complexere toegangsschema's mogelijk maakt.

Aangepaste tijdschema's

Met de Codeks-software kunt u uw tijdschema's voor de toegang van werknemers volledig aanpassen. Het is ook mogelijk om volledig aangepaste roosters op te stellen voor gebruikers met extra rechten of speciale vereisten.

Onbeperkt aantal locaties

De software ondersteunt de besturing en het beheer van meer dan één controller met hun eigen communicatielijnen, omdat het aantal locaties dat kan worden bewaakt onbeperkt is.

Onbeperkt aantal werknemers

Het aantal werknemers dat kan worden ingevoerd in de Codeks AC is onbeperkt. Medewerkers kunnen in groepen worden ingedeeld. Het is ook mogelijk om meer identificatiemiddelen (kaarten, sleuteltags, afstandsbedieningen, enz.) Aan een individuele werknemer toe te kennen.

Geschiedenis en herzieningen

Met de software kunnen wijzigingen worden gevolgd die zijn ingevoerd door beheerders en afdelingshoofden, en kan de geschiedenis van toegangsrechten van gebruikersgroepen en individuele werknemers worden vastgelegd.

Onbeperkt aantal beheerders

Het is mogelijk om meerdere systeembeheerders te definiëren en de rechten van individuele beheerders kunnen worden beperkt.

Overzicht van recente gebeurtenissen

De speciale monitor biedt een overzicht van live-evenementen die in het systeem zijn opgenomen.

Rapporten en printouts

De geregistreerde gegevens kunnen worden afgedrukt in de vorm van verschillende rapporten.

Uitbreiding met add-ons

De functionaliteit van de Codeks AC-applicatie kan worden opgewaardeerd met de add-ons Layouts, FrontDesk, IP-camera, Reserveringen en Codeks Virtual Card.

Contacteer ons