Toegangscontrole

De doelstelling van een toegangscontrolesysteem is het beschermen tegen ongepaste of ongewenste gebruikerstoegang.
Vemichron biedt geavanceerde toegangscontrole systemen voor alle soorten klanten. Onze toegangscontrole systemen bieden veiligheid voor uw bedrijf, uw medewerkers en ze zorgen ervoor dat uw bedrijfsinformatie daadwerkelijk wordt beschermd.

Hardware

Onze toegangscontrole lezers bieden hun gebruikers een maximum aan beveiliging en gebruiksgemak. Ze zijn inzetbaar voor alle ingangen dankzij hun flexibele configuratie mogelijkheden. - Stand-alone systemen - Badgelezers - Controllers - Voeding - Sleutelkasten
Meer weten
Badgelezers
Toegangscontrole grafisch overzicht

Toegangscontrole Software

Vemichron biedt samen met haar Partner Jantar, toegangscontrolesoftware aan, van onze zeer eenvoudige oplossing Blocker tot een onze modulaire software met tal van mogelijkheden, Codeks. Blocker BASIS TOEGANGSCONTROLE SOFTWARE De blocker applicatie is volledig gratis. Eenvoudige toegangscontrole systemen met standalone access controllers (Bijvoorbeeld met een van de Rex-controllers op één locatie) zijn mogelijk. De Blocker software is bedoeld voor gebruikers die geen geavanceerde instellingen nodig hebben. Codeks AC Codeks AC is een uitgebreide web-gebaseerde toegangscontrole software, bedoeld voor gebruikers die zowel eenvoudige als meer complexe hoog-beveiligde profielen wil instellen voor meerdere lezers, gebruikers en locaties. Codeks AC kan functioneren met een onbeperkt aantal lezers en gebruikers. Verschillende modules kunnen aan de software toegevoegd worden waaronder IP-camera beeldopname, bezoekersmodule, layoutmodule .... De monitorfunctie toont de boekingen in real-time met alle bijkomende gegevens van de persoon die boekt waaronder ook een foto van de gebruiker die de boeking deed.
Meer Weten ...

Wij komen GRATIS en VRIJBLIJVEND ter plaatse voor advies!

BEL 02 669.96.06 of Mail ons sales@vemichron.eu

Sleutelkast

Sleutelbeheer

De elektronische sleutelkasten van Vemichron laten u toe uw sleutels op een efficënte wijze te beheren. Met de software kan u instellen wie wanneer een sleutel mag gebruiken. U heeft steeds een overzicht wie welke sleutel genomen heeft of nog steeds in zijn bezit heeft, dit in real-time.
Meer weten ...