Codeks Apartment Kit

Software voor kleine hotels, B&B's  en appartementen gekoppeld aan toegangscontrole

( de gast krijgt een automatisch aangemaakte code,  badge of  Mobiele telefoon bluetooth voor toegang geldig gedurende zijn verblijf)

Image

Voordelen en mogelijkheden met de  codeks Apartment Kit software

Web technologie

De software is gebaseerd op webtechnologie. De applicaties zijn eenvoudig toegankelijk via een webbrowser (Internet Explorer, Firefox of Chrome).

Reservering gasten

De applicatie maakt de invoer en bewaking van de bezettingsgegevens voor kamers met reserveringen mogelijk. Onder de reserveringsinvoer kunnen aanvullende gegevens worden vastgelegd over de gast die de houder is van de reservering.

Diverse mogelijkheden tot toegang

Een aantal verschillende identificatiemiddelen, waarmee gasten hun kamers kunnen betreden, kunnen aan een individuele reserveringen worden toegewezen. U kunt kiezen tussen badges, sleutelhangers en pincodes, of gasten de deuren laten openen met een mobiele app.

E-mail naar gasten

U kunt eenvoudig een e-mail sturen met de reserveringsgegevens en toegang verlenen aan gasten via de Codeks Apartment Kit-app.

Toegangscontrole

Naast het verlenen van toegang tot hotelkamers, stelt de software u in staat om de toegang tot de gemeenschappelijke faciliteiten en andere gebouwen van uw hotel, bijv. opening van de hoofdingang, parkeerplaats, wellness, etc. Het maximaal aanbevolen aantal kamers dat u met deze software kunt beheren is 10.

Toegang voor het personeel

U kunt ook toegangsrechten voor uw hotelpersoneel definiëren en bewerken en bijvoorbeeld controleren wanneer het personeel toegang heeft tot individuele kamers, terwijl u hen tegelijkertijd onbeperkte toegang kunt verlenen tot de technische ruimtes van het hotel.

Rapporten

De gegevens over gasten en reserveringen kunnen worden afgedrukt in de vorm van verschillende rapporten.

Mobiele app

Met behulp van de Codeks KeyKeeper mobiele app stelt u uw gasten in staat hun toegewezen kamer te ontgrendelen via een wifi- of Bluetooth-verbinding.

Contacteer ons